Известие

Collapse
No announcement yet.

Волан?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Волан?

Здравейте! Искам да попитам някой знае ли дали при положение че заводски воланът не е мултифункционален може ли да се сложат копчета за радиото на него и ако да каква е процедурата ( целия волан ли се сменя, как става окабеляването, дали няма да има проблем с компютъра ) Колата е 2001г 2.4 jtd 140 коня ( не че е важно, но все пак )

Edit: Никой ли не знае?
    Last edited by purko; d.m.y г., 23:19.
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 2001

здравейте колеги,
    относно въпроса по-горе на колегата-някой запознат ли е с заготовките по отношение на окабеляването,дали с нов волан само ще стане

Comment

Колеги, не се филмирайте с тия волани, че няма да се оправите с еърбезите.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Мен пък новия волан ме дразни .. стои ми като изс*ан
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

a po princip dali stava,nqkoi znae li dali ima kabeli za muzukata polojeni,6toto ako nqma za kakvo da go smenqam.

----------------------------------------
          Писането на кирилица е Задължително !!!
          pr_00f
          Last edited by pr_00f; d.m.y г., 10:55.

Comment

Първоначално публикувано от sanata Покажи съобщение
            a po princip dali stava,nqkoi znae li dali ima kabeli za muzukata polojeni,6toto ako nqma za kakvo da go smenqam.
            Мисля , че няма на тези заготовка за това , защото тая екстра влиза чак след 2003-та .. демек от 2004-та Пък и може да стане някой гаф със Еърбега , както каза Коки .. по-добре не се захващай , какво не ти харесва на този?

Comment

екстра си е,ама с копчетата си е по удобно .питам информативно,че ми седи един такав в къщи,а ми е бонус.

Comment

екстра си е,ама с копчетата си е по удобно .питам информативно,че ми седи един такав в къщи,а ми е бонус.
                Коя година е твоята?

Comment

5/2000

Comment

Стига сте плюли по новите волани, като сте ги виждали само на снимка старият волан също има бутони те стоят острани под хоризонталните спици и са готини според мен не съм сигурен но ако колегата има такъв волан какво му пречи да го смени и да сложи съществуващия ербег от стария си волан ? и да елиминира евентуални проблеми ... под стар волан имам предвид същия като на GTV, а под нов - такъв като моя, който прилича на този на ГТ/147
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                      Стига сте плюли по новите волани, като сте ги виждали само на снимка старият волан също има бутони те стоят острани под хоризонталните спици и са готини според мен не съм сигурен но ако колегата има такъв волан какво му пречи да го смени и да сложи съществуващия ербег от стария си волан ? и да елиминира евентуални проблеми ... под стар волан имам предвид същия като на GTV, а под нов - такъв като моя, който прилича на този на ГТ/147
                      Както написа коки филма започва когато почне да сменя гривната и да слага еърбезите
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

аз говоря за този,на който копчетата са отдоло от двете страни,не за този за който са отгоре.той май си е съшия волан,просто има отдоло копчета,ама на въпроса за ел инсталацията,никой нищо не каза,само за еър бега.има ли кабели,който отиват до музиката или не,аз това питах?

Comment

Според мен има ли кабелите няма да имаш никакъв проблем нито с аербеци нито с нищо щом е същия ! Аз бих си го сложил дори и да нямам просто за красота дет се вика , ако не го искаш звънкай !!!
                          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Колега трябва да има кабели , колегата EMoOo е проверил и каза че има окабеляване до волана !

P.S. Аз още го искам !!!
                            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                              ....какво му пречи да го смени и да сложи съществуващия ербег от стария си волан ...
                              Пречи му, че за смяната му трябва нещо повече от водопроводчик, въоръжен с чук, клещи и свински опашки.

...той май си е съшия волан,просто има отдоло копчета...
                              Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                              Според мен има ли кабелите няма да имаш никакъв проблем нито с аербеци нито с нищо щом е същия ! Аз бих си го сложил дори и да нямам просто за красота дет се вика , ако не го искаш звънкай !!!
                              Майко мила, какво ТНТМ пада! Ей затва не бих си купил кола, карана в БГ - ще си рискувам аз живота, за да имам копчета на волана отдолО... ебах ти приоритетие!
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                              X